(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu ruokapalvelu- ja siivoustehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Kiiminkiin keikkaluontoiseen työsuhteeseen ja eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelu- ja ravintola-alalla ja heillä on tarjolla monipalvelutyöntekijän erimittaisia sijaisuuksia Kiimingissä.

Työtehtäviin kuuluu mm. ruoan lämmitystä ja esille laittoa, ruoan jakoa, tiskausta ja yleisiä siivoustehtäviä. Työvuoroja on pääsääntöisesti arkisin klo 6-15 välillä. Personalhusetilla voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan!

Arvostamme eniten asennettasi työhön! Erityisen tärkeää meille siis on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toki tehtävissä on hyötyä aikaisemmasta kokemuksesta, mutta muuten reipas asenteesi ratkaisee! Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Töihin on mahdollisuus päästä heti!


Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.