(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2020

Etsitkö joustavaa työtä muun työn tai opiskelujen ohelle? Kiinnostaako monipuoliset tehtävät, hienoa! 

Etsimme MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluontoisiin työsuhteisiin Kuopion ja Siilinjärven alueelle vastaamaan asiakaskohteidemme siisteydestä ja keittiötehtävistä!

Monipalvelutyöntekijänä työtehtäviisi voi kuulua mm. asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta, ruokien annostelua ja tarjoilua. Huolehdit myös tilojen yleissiisteydestä, sekä astiahuollosta. Työympäristöjäsi ovat mm. oppilaitokset, päiväkodit yms. Työn luonne vaihtelee paikoittain. Haemme myös la päivävuoroihin kahdesti kuukaudessa työntekijää päiväkotiympäristöön hoitamaan aamiaisjärjestelyjä sekä perus keittiötöitä.

Toivomme sinulta joustavaa ja ahkeraa asennetta, sekä ripeää otetta työskentelyyn. Olet sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen persoona, jolta ei hymy hyydy kiireen keskellä. Tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työhön! Työhön edellytyksenä on hygieniapassi. 

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia ateria - ja puhtaanapidon kentässä. Joustamme hyvin työntekijöiden suuntaan ja pystymme tarjoamaan erilaisia työvuoroja käytettävyydestäsi riippuen joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti!

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Mikäli vastasit kyllä, hae paikkaa ripeästi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu hakemuksesi tehtävän alle. Kerro meille miksi juuri sinä olisit sopivin keikkatyöntekijä vastaaviin tehtäviin. Tule ja näytä osaamisesi, me tuemme Sinua urapolullasi! Kerrothan millaiset työvuorot sopivat parhaiten juuri sinun elämäntilanteeseesi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.