(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Etsimme nyt osaavaa SIIVOOJAA Tuiraan.

Tehtävässäsi vastaat asiakaskohteesi siisteydestä päiväkoti- ja kouluympäristöissä. Työaika sijoittuu arkisin kello 6 - 17 välille ja työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 2 tuntia päivässä ja 25 tuntia viikossa. 

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta ja/ tai koulutusta siivouspuolen tehtävistä. Työssäsi tarvitset perus IT-taitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt lasten ja nuorten kanssa, sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja olet tunnollinen, joustava sekä oma-aloitteinen tiimipelaaja. Eduksi katsotaan  EA-kortti sekä B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuuden kohteiden välillä liikkumiseen.

Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002)- lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle.

ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.

Mikäli monipuolinen, vakaa, pitkäaikainen ja innostava monipalvelutyöntekijän työ kiinnostaa niin lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 12.8.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan, elokuussa 2020.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -