(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Etsimme nyt iloisia ja reippaalla työotteella varustettuja MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ ainulaatuiseen monipalvelukohteeseemme Kemiin.

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.

Tehtävässäsi vastaat   teollisuusympäristössä sijaitsevan asiakaskohteesi siisteydestä sekä ruokapalvelutehtävistä. Työaika sijoittuu arkisin kello 6 - 16 välille, mutta satunnaisesti saattaa olla myös ilta- ja viikonloppputilaisuuksia. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta ja/ tai koulutusta siivous- tai keittiöpuolen tehtävistä. Työssäsi tarvitset perus ATK-taitoja, hygieniapassin, hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä ajokortin. Viihdyt asiakaspalvelutehtävissä, sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja olet tunnollinen, joustava sekä oma-aloitteinen tiimipelaaja.

ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.

Mikäli monipuolinen, vakaa, pitkäaikainen ja innostava monipalvelutyöntekijän työ kiinnostaa niin hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi viimeistään 30.8.2020 oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä hanna-elina.nieminen@iss.fi. Työn on määrä alkaa syksyllä 2020. Haastattelemme tehtävään mahdollisesti jo hakuaikana.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.