(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt kokeneita MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Jyväskylän Kankaan alueelle, Optimes Business Gardeniin.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Monipalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu työskentely osana monipalvelutiimiä vaihtelevissa siivous sekä ruokapalvelu- ja toimitila- / aulapalvelutehtävissä, kuten vieraiden vastaanotto sekä avustavat toimistotehtävät, kuten skannaus ja postin kuljetus. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin klo 6-18 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, sekä alalle soveltuva ravintola- tai siivousalan koulutus. Olet palvelualtis, tunnollinen ja joustava, sekä tartut ennakkoluulottomasti kaikkiin monipalvelutyöntekijän tehtäviin. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja suomen ja engalannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, ajantasaisia IT-taitoja, sekä ammattilaismaista työotetta.

Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen. 


ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS:stä maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 11.2.2020 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, maaliskuussa 2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -