(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019
Etsimme nyt  tarvittaessa töihin kutsuttavia MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ reippaaseen työporukkaamme Kiiminkiin.


Tässä tehtävässä vastaat monipuolisesti koulu- ja päiväkotiympäristön siisteydestä ja avustavista keittiötehtävistä.  Työaika sijoittuu tehtäväksi 5-19 välille. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava, tuntimäärät vaihtelee tarpeen mukaan.


Arvostamme aikaisempaa työkokemusta oma-aloitteisuutta, työtä pelkäämätöntä asennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, hygieniapassin sekä suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Mikäli monipuolinen ja innostava monipalvelutyöntekijän työ kiinnostaa niin lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.9.2019.


Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002)- lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -