(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä Vuokattiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaavia MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Vuokattiin

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä tehtävässä vastaat monipuolisesti asiakaskohteen ylläpito-ja majoitusiivouksesta sekä avustat aamupalan valmistelussa.

Tartut työhön joustavalla ja asiakaslähtöisellä asenteella, pidät uuden oppimisesta ja olet mielelläsi mukana muodostamassa tehokasta ja toimivaa tiimiä. Siirryt joustavasti tehtävästä toiseen ja työotteesi on luotettava ja järjestelmällinen. Olet asenteeltasi ennakkoluuloton, reipas ja haluat palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti.  Alan aikaisempi koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Hygieniapassi välttämätön.

Työaika määräytyy tarpeen mukaan ja sijoittuu vaihtelevasti klo 05-23:00 välille, tarjoten keskimäärin 4h/päivä ja 20h/viikko. Työsuhde on aluksi määräaikainen 30.9.2018 asti, minkä jälkeen on mahdollisuus työn jatkumiselle. 


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi  www.issworld.com  www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -