Monipalvelutyöntekijöitä Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.

Haemme nyt asiakaspalveluhenkisiä monipalvelutyöntekijöitä uuteen kansainväliseenasiakaskohteeseemme Vantaalle.

ISS palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä sekä tarjoaa erilaisia kahvila- ja ravintolapalveluita asiakkailleen. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky.

Tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia asiakaspalvelutehtäviä ja tutustut eri osa-alueilta kaikkiin kahvilan, aulapalvelun ja toimistosiivouksen eri tehtäviin. Työaika sijoittuu pääosin klo 8-20 välille arkisin ja lauantaisin. Työsuhde voi olla sopimuksen mukaan kokoaikainen tai osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kyky oppia uutta ja omaat jo erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta sekä suomen- ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Koulutus ja kokemus asiakaspalvelu- siivous- ja/tai ravintola-alan tehtävistä katsotaan eduksi. Kahvilassa työskentely edellyttää hygieniapassia ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 25.9.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Työn on määrä alkaa loka-marraskuun vaihteessa.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -


 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1180900
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa