Monipalvelutyöntekijöitä Paimioon
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2021

Monipalvelutyöntekijöitä Paimioon

Varsinais-Suomi

Toistaiseksi voimassaoleva

 

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt iloisia ja reippaalla työotteella varustettuja MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ päiväkoti- ja koulu- sekä hoiva-alan asiakaskohteisiimme PAIMIOON.

Tarjoamme sinulle
 mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja ja uramahdollisuutesi ovat loputtomat. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. 

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee!  Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus sekä positiivinen ja innokas asenne uuden oppimiseen. Toivomme siis sinulta ennakkoluulotonta asennetta tarttua uusiin haasteisiin ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelutaitoa sekä kykyä ottaa vastuu omasta työstäsi. Mikäli sinulle on jo kertynyt työkokemusta puhtauspalvelu- tai catering-alalta tai sinulla on jomman kumman alan koulutus, ne toki katsomme eduksesi – samoin kuin ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden sekä suoritetun hygieniapassin.

Toimit monipalvelutiimissä ja vastaat asiakaskohteesi siisteydestä sekä monipuolisista ruokahuollon avustavista tehtävistä, kuten astiahuollosta sekä ruokien pakkaamisesta, lähettämisestä ja vastaanotosta. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiviin kello 6 - 18 välille mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä tehtävässä voi olla myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan heinä- tai elokuussa. Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaisia työsuhteita, kumpi sopisi sinulle paremmin?

Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Laita hakemuksesi pikaisesti tämän sivun kautta. Hakemuksia käsitellään jo haun aikana.

Lisätiedot & kyselyt

Iivari Nykänen
Aluepäällikkö, Eezy Henkilöstöpalvelut Oyj
041 519 5110 
iivari.nykanen@eezy.fi 

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot