(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020
Etsimme nyt  MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Kaakkuri-Metsokangas alueelle Ouluun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tässä tehtävässä vastaat keittiön avustavista- ja astiahuollon tehtävistä, sekä ylläpitosiivouksesta koulu- ja päiväkotiympäristöissä. Työt sijoittuvat tehtäväksi arkisin klo 05-14.00 välillä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavan kaltaisista työtehtävistä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, oman auton käyttömahdollisuutta sekä erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen vire työntekoon. 

Jos haluat napata paikan huipputiimistä ja päästä osaksi suurta kansainvälistä yritystä lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 12.8.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan, elokuussa 2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -