(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Etsimme reippaita ja riuskoja MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Helsinki-Vantaan lentoasemalle. 

Työtehtävään kuuluu astiahuoltoa ja siivoustehtäviä mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 2- vuorotyö. Työaika sijoittuu klo 6-22 välille, maanantaista sunnuntaihin.  

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa tulet tarvitsemaan. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.10.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.