(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä LENTOASEMAN MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Pirkkalaan

Työtehtäviisi kuuluu siivoustehtävät ja matkatavaroiden turvatarkastustoimet lentoasemaympäristössä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin ja työaika sijoittuu klo 04-22.30 väliselle ajalle. Työsuhde on vakituinen, tarvittaessa töihin kutsuttavan sopimus eli töitä kertyy viikossa tilanteesta riippuen 0-30 tuntia. 

Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa, nuhteettoman taustan sekä aurinkoista palveluasennetta. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista työtehtävistä, tarvittaessa kuitenkin koulutamme sinut tehtävään. Tullaksesi valituksi tehtävään sinulla ei voi olla punavihersokeutta matkatavaroiden turvatarkastustyön takia. Työaikojen takia tarvitset ajokortin ja mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.5.2018, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -