(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä Lappeenrantaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Onko toiveenasi työllistyä ravintola- tai puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme apu keittiötehtäviin?

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluontoiseen työsuhteeseen Lappeenrantaan.

Etsimme nyt osaavia ja ripeitä monipalvelutyöntekijöitä keikkaluonteiseen työhön. Työt sisältävät esimerkiksi tiskausta tai muita keittiön aputöitä sekä kassalla palvelua. Työt tehdään pääasiassa asiakkaamme henkilöstöravintolassa, jossa työvuoroja on tarjolla arkisin klo 6-18 välillä. Personalhusetilla sinulla on mahdollisuus tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan!

Työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä meille ja asiakkaallemme on erinomainen asiakaspalveluasenne sekä tunnollinen ja tekevä työote. Sinulla on hyvät tiimityötaidot, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn ja kestät hyvin kiireistäkin työympäristöä.

Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy hygieniapassi sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä esim. kassan käyttö, katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset myös suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.8.2019. Kerro hakemuksellasi, millaista työtä pääasiassa etsit ja kuinka paljon työvuoroja sinun olisi mahdollista tehdä. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi