Monipalvelutyöntekijöitä lähettämötehtäviin Espooseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2021

Haemme nyt useita MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakaskohteeseemme ESPOOSEEN lähettämöympäristöön.


Monipalvelutyöntekijän tehtäväkokonaisuuteen kuuluu pääasiallisesti lähettämön erilaiset työtehtävät, joita ovat esimerkiksi lähetysten pinoaminen, skannaus sekä kuormien kelmuttamien. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 6 – 01.30, 4-8 h/päivä ja töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Aamuvuoro alkaa klo 6 ja iltavuoro alkaa klo 13-16 välillä. Tässä tehtävässä on mahdollisuus tehdä pelkästään iltavuoroa, jolloin soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Satunnaisesti voi olla viikonlopputöitä tarjolla. Työsuhde on vakituinen ja tarvittaessa kutsuttava. Palkkaus tässä tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.


Haemme tehtävään reippaita ja joustavalla asenteella varustettuja tiimityöskentelijöitä. Soveltuvan koulutuksen ja aikaisemman lähettämötyökokemuksen katsomme eduksesi. Myös trukkiajotaidot ja muu varastotyöskentelykokemus katsotaan eduksesi. Tehtävässä tarvitset lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, perus atk-taidot järjestelmien käytön johdosta sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Katsomme ajokortin eduksi mahdollisten lisätöiden sijainneista johtuen, muttei ole tässä tehtävässä ehdoton. 


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!


Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 31.7.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päättymisen jälkeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot