Monipalvelutyöntekijöitä kouluihin ja päiväkoteihin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Haemme asiakasyrityksillemme Tampereelle monipalvelutyöntekijää työskentelemään erilaisissa kouluissa, päiväkodeissa sekä palvelutaloissa.

Moniosaajan työkuvaan kuuluu mm. astiahuolto, ruokasalityöskentely, puhtauspalvelutehtävät sekä tilausjärjestelmien tunteminen. Tehtävät ovat vaihtelevia ja työympäristö hyvin viihtyisä. Työskentelykohteista riippuen voit työskennellä itsenäisesti tai yhdessä osana tiimiä. Työntekijältä toivotaan hyvää fyysistä terveyttä sekä ripeää työotetta ja suomen kielen osaamista. Sinulla on hygieniapassi ja aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä suurtalouden tai ravintoloiden keittiöissä. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.00–15.00 välille.

----------

Toivomme sinulta;

– Hygieniapassi

– Alalle soveltuva koulutus ja/tai työkokemusta

– Tuntemus keittiön laitteista ja erityisryhmien ravitsemustarpeista

– Positiivista asennetta ja intoa tehdä töitä kiireisimpinäkin hetkinä

– Ryhmätyötaitoja ja auttamishalua

– Sujuva suomen kieli, muu kielitaito lasketaan eduksi

– Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

----------

Ja puolestamme tarjoamme

Upean työympäristön ja työkaverit, mahdollisuuden työllistyä osaamisesi mukaan myös usealla toimialla tai eri tehtävissä ja työskentelykohteissa. Pyrimme tukemaan ammatillista kehittymistäsi perehdyttämällä ja kouluttamalla uusiin työtehtäviin ja löytämällä sinulle sopivan vakituisen työskentelykohteen. Kilpailukykyisen palkan, laadukkaan verkoston horeca-alalla sekä kattavan työterveyshuollon.

Mikä parasta säännöllinen päivätyö mahdollistaa pitkät illat vapaa-ajan parissa!

 

Tule kanssamme toteuttamaan työelämän unelmia!

---------- 

Työn aloitus, työaika, palkka

Työtä on aluksi keikkaluontoisesti. Keikkalaisena pääset tutustumaan eri työpaikkoihin ja tehtäviin, sekä sen kautta löytää jopa vakkaripaikan!
Työajat riippuvat asiakasyritysten tarpeesta, työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 7–15 tai vuorotyössä klo 6–21 väliin maanantaista sunnuntaihin. Palkkaus on TES:n mukainen.


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:
Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 23.1.2022.

---------- 


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Katriina Pyöriä
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
0504634598
katriina.pyoria@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot