(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä Kotkaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Kotkan keskustan tuntumaan.

Tehtävässä työskentelet elintarviketehtaan sisätiloissa monipuolisissa siivoustehtävissä. Teet tarvittaessa, myös avustavia tehtäviä ruokalan puolella. Työaika sijoittuu arkipäiville sekä lauantaille. Töitä tehdään pääsääntöisesti klo 6.00-14.00. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja töihin tarvittaessa kutsuttava. Töitä on tarjolla tarpeen ja sijaistusten mukaan 7,5 tuntia päivässä.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Asenne ratkaisee. Työssä tarvitset erinomaista peruskuntoa, koska työ on fyysisesti kuormittavaa ja tehtävässä on pystyttävä tekemään paljon raskaita nostoja. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa (perehdytys- ja työkieli) sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortin ja hygieniapassin katsomme eduksesi. Tuotantotiloissa ei saa käyttää koruja tai esim. irtoripsiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ammattitaitoisessa ja työtä pelkäämättömässä tiimissä.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viimeistään 15.11.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -