(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen Kotkaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Etsimme nyt reippaita ja työtä pelkäämättömiä MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Kotkaan elintarviketeollisuuteen.

ISS:n elintarvikehygieniapalvelut huolehtii tuotantotilojen puhtaanapidosta ja turvallisuudesta osana asiakkaiden päivittäistä hyvinvointia. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin ja viikonloppuisin. Työtä tehdään sijoittuu klo 7-15 välillä. Viikkotuntimäärä vaihtelee, mutta tunteja on viikossa noin 20-37,5h/vko. Etsimme tehtävään henkilöitä, joiden työ keskittyy kokonaan siivoukseen, tai voi sisältää lisäksi kiinnostuksesi mukaan myös kiinteistönhuollon tehtäviä, kuten ulkoalueiden kunnossapitoa sekä pieniä sisäkorjaustöitä. 

Toivomme, että sinulla on jo mahdollisesti kokemusta siivoustyöstä tai kiinteistöhuollon tehtävistä. Alan koulutuksen, hygieniapassin ja työturvallisuuskortin katsotamme eduksi. Tärkeintä on kuitenkin asenne, sillä me perehdytämme tehtävään. Työssäsi tarvitset myös erinomaista fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tarkka ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Huomioithan, että työpaikalla korut, lävistykset, rakennekynnet ja irtoripset ovat kiellettyjä.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.8.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, sopivien henkilöiden löydyttyä elo-syykuussa 2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -