Monipalvelutyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Monipalvelutyöntekijänä pääset osallistumaan koulujen, päiväkotien, palvelutalojen ja suuratalouskeittiöiden vauhdikkaseen arkeen. Työpäiväsi tulevat koostumaan vaihtelevasti niin ruoan esivalmistelun kuin puhtaanapidon erilaisista työtehtävistä.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja joustavan tavan tehdä töitä. Meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa työympäristöissä. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaan. Palkkauksessa noudatetaan asiakasyrityksessämme käytettävää työehtosopimusta ja työajat sijoittuvat arkiaamuihin.

*** 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että olet aamuvirkku persoona, joka nauttii aikaisista aamuista ja vapaista iltapäivistä. On hyvä, jos sinulla on alan koulutus tai hieman aiempiaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta emme vaadi sitä. Näiden lisäksi sinulla tulee olla hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus.

*** 

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 19.12.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juho Naumanen
juho.naumanen@eezy.fi
puh. 0503518774

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528291
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio