Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2021

Pidätkö vaihtuvasta työympäristöstä?  Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet? 


Etsimme nyt osaavaa MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Ouluun avustamaan yllättävissä tilanteissa!


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut.


Tehtävässäsi vastaat tarvittaessa töihin kutsuttavana monipalvelutyöntekijänä eri asiakaskohteidemme siisteydestä sekä ruokapalvelutehtävistä päiväkoti- ja kouluympäristössä. Työvuoroja on tarjolla tarpeen mukaan arkipäivisin klo 6 - 16 välillä. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.


Sinulla tulee olla aikaisempaa työkokemusta siivous- tai keittiöpuolen tehtävistä. Alojen koulutukset katsomme eduksesi. Työssäsi tarvitset ajantasaisia ATK-taitoja, hygieniapassin, hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt lasten ja nuorten kanssa, sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja olet tunnollinen, joustava sekä oma-aloitteinen tiimipelaaja. Eduksi tehtävässä katsotaan myös B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus, sillä työkohde saattaa päivän aikana muuttua. 

Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002)- lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle.


ISS:llä saat suuren kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin.


Mikäli monipuolinen, pitkäaikainen ja innostava monipalvelutyöntekijän työ kiinnostaa niin lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! Hakuaika päättyy 6.8.2021.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme yli 35 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.


  

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot