Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Kotkaan.


Tehtävässä työskentelet elintarviketehtaan sisätiloissa monipuolisissa siivoustehtävissä. Teet tarvittaessa myös avustavia tehtäviä ruokalan puolella. Työaika sijoittuu arkipäiville sekä lauantaille klo 6.00–16.00 välille. Työsuhde tarvittaessa töihin kutsuttava ja määräaikainen 31.10.2021 asti. Töitä on tarjolla tarpeen ja sijaistusten mukaan 3,5 - 7,5 tuntia päivässä.


Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Asenne ratkaisee! Työssä tarvitset erinomaista peruskuntoa, koska työ on fyysisesti kuormittavaa ja tehtävässä on pystyttävä tekemään paljon raskaita nostoja. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa (perehdytys- ja työkieli) sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortin ja hygieniapassin katsomme eduksesi. Tuotantotiloissa ei saa käyttää koruja tai esim. irtoripsiä.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 23.6.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot