Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme KIIMINKIIN kouluympäristöön.


Tässä tehtävässä yhdistyy sulavasti keittiö- että puhtaanapitoalan työtehtävät muodostaen työpäivistäsi monipuolisia ja mielekkäitä. Monipalvelutyöntekijän tehtäväkokonaisuuteen kuuluu pääasiallisesti kohteen ylläpitosiivousta sekä astiahuoltoa. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 5 - 13 välille. Työsuhde on kokoaikainen, 37,5h/vko ja määräaikainen 3.5.21-5.6.22 ajalle, jonka jälkeen jatkon mahdollisuus arvioidaan.


Haemme tehtävään henkilöä, jolla on alalle soveltuvaa työkokemusta puhtauspalvelu- tai ravintola-alalta muutaman vuoden ajalta. Soveltuvan koulutuksen katsomme eduksesi (kipa tai mara.) Tehtävässä tarvitset lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokortin ja normaalin fyysisen peruskunnon. Tehtävässä viihtyy joustava ja reippaalla asenteella varustettu tiimityöskentelijä. Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!


Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 18.4.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päättymisen jälkeen. Työt alkavat 3.5.21.


ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.


- ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla! -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot