(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme YLIKIIMINKIIN päiväkotiympäristöön.


Tässä tehtävässä yhdistyy sulavasti keittiö- että puhtaanapitoalan työtehtävät muodostaen työpäivistäsi monipuolisia ja mielekkäitä. Monipalvelutyöntekijän tehtäväkokonaisuuteen kuuluu pääasiallisesti kohteen ylläpitosiivousta ja valmistuskeittiön avustavia työtehtäviä kuten astiahuoltoa ja ruuan esillepanoa. Työsuhde on osa-aikainen, 37,5h/vko ja määräaikainen 31.5.2021 saakka, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollinen. Työtä tehdään arkisin klo 6 - 14 välillä.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä perehdytämme tehtävään kattavasti. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja normaalin fyysisen peruskunnon. Tehtävässä viihtyy joustava ja reippaalla asenteella varustettu tiimityöskentelijä. Päiväkotiympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 25.2.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päättymisen jälkeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan tehtävään sopivan henkilön löydyttyä.


ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.


ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla!