(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme OULUN seudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tässä työssä tontillesi kuuluu monipuolisesti erilaisia tehtäviä. Vastaat asiakaskohteemme vihertöistä sekä ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 5-13 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 30.6.2021 asti.
 
Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vihertöistä kahden vuoden ajalta ja hortonomin tai viherkasvihoitajan koulutus. Siivoustyön kokemus katsotaan eduksi, mutta hyvällä asenteella ja kiinnostuksella oppia pääsee jo pitkälle. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomen ja kohtalaista englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 2.2.2021 ja työ alkaa tammikuussa.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -