(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ YLIKIIMINKIIN.


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut.


Tässä tehtävässä yhdistyy sulavasti keittiö- että puhtaanapitoalan työtehtävät muodostaen työpäivistä monipuolisia ja mielekkäitä. Monipalvelutyöntekijän tehtävät koostuu keittiön avustavista työtehtävistä sekä puhtaanapitotehtävistä.  Työaika tehtävässä pääasiassa arkisin klo 6-14, ja koska työtä tehdään toisinaan eri kohteissa joskus työ saattaa sijoittua tehtäväksi  klo 18 asti/ viikonloppuisin. Tuntien määrä vaihtelee tarpeen mukaan.


Kiinnostaako millaista on keittiötyöntekijän työ ISS Palveluilla koulun keittiöllä, kurkkaa täältä: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/lounaaksi-tanaan-hymy-ja-hyva-tunnelma .


Sinulla tulee olla  alan koulutus keittiö- tai puhtaanapidon puolelta ja aiempi työkokemus vastaavasta ympäristöstä katstaan eduksesi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, hygieniapassin, oman auton käyttömahdollisuutta. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen vire työntekoon.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan .


Jos haluat napata paikan huipputiimistä ja päästä osaksi suurta kansainvälistä yritystä lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 26.11.2020. Saatamme haastatella tehtävään jo hakuajalla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -