(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020
Etsimme ammattitaitoisia MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ uuteen alkavaan asiakkuuteen KEMIIN JA TORNIOON.


Tässä tehtävässä vastaat kohteen ylläpitosiivouksesta suuressa ja mielenkiintoisessa teollisuusympäristössä. Työaika tulee sijoittumaan pääosin arkipäiville ja se toteutetaan klo 6 -16 välillä. Työsuhde tulee olemaan kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tehtävässä menestyäksesi et tarvitse alan ammatillista koulutusta tai työkokemusta alalta, vaikka katsomme sen eduksesi. Tarvitset oma-aloitteisuutta, tekemisen meininkiä sekä kykyä oman työn organisoimiseen. Etsimme puhdistuspalvelualasta motivoituneita henkilöitä, joilla on asiakaslähtöisyyden avaimet takataskussa. Arvostamme motivoitunutta työskentelyotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarvitset työssä sujuvaa suomen tai englannin kielen tatitoa sekä hyvän fyysisen peruskunnon.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota henkilökohtaisia urakehitysmahdollisuuksia ja huomioimalla myös elämäntilanteesi. Siivoustehtävissä tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, tässä tehtävässä PL3.


Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 15.11.2020. Haastattelemmme jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Tässä tehtävässä pääset aloittamaan pikaisesti, jo marraskuun 2020 aikana! Heräsikö kysymyksiä? Voit olla yhteydessä rekrytointiimme osoitteessa rekrytointi@iss.fi.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.