(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaiden arkeen?


Etsimme reippaalla asenteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Tampereen Tohloppiin Tammikuussa 2021 avautuvaan Mediapolis-asiakkuuteemme.


Pääasialliset tehtäväsi ovat astiahuolto, erilaiset siivous- ja avustavat keittiötehtävät. Olet reipas ja oma-aloitteinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme kattavasti tehtävään, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä sujuvan suomen ja englannin kielen taidon. Työtehtävä edellyttää hygieniapassia.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä työhön, sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Työaika on pääsääntöisesti arkisin, maanantaista perjantaihin klo 07-18 välillä. Työ on alkuun osa-aikainen (vähintään 30h /vko.). Myöhemmin on mahdollisuus kokoaikaiseen työsopimukseen.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi 1.11.2020 mennessä alla olevan linkin kautta.