(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Haemme joukkoomme oma-aloitteisia MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ vahvistamaan tiimiämme yllättävissä tilanteissa! Oletko kiinnostunut tilojen puhtaanapidosta ja keittiössä työskentelystä? Tule tekemään työtä, jolla on tarkoitus!


Työssäsi monipalvelutyöntekijänä vastaat tilojen puhtaanapidosta sekä avustavista keittiötehtävistä. Toivomme, että omaat joustavan asenteen etkä hätkähdä kiireessä, sillä työtä tehdään keikkaluontoisesti. Työvuoroja voi olla klo 06:00-21:00 välillä arkisin sekä viikonloppuisin. Työsuhde on määräaikainen 30.05.2021 asti. Edellytämme ajokorttia sekä omaa autoa, sillä työkohteet sijaitsevat Mäntsälän ja Pornaisten välillä. Luemme eduksi mikäli sinulta löytyy jo suoritettu hygieniapassi.


Monipalvelutyöntekijän työ on toisinaan fyysistä ja työssä menestymisen kannalta hyvä peruskunto on välttämätöntä. Kohteissa palvelemme asiakkaita suomen kielellä, joten hyvä suomen kielen taito on suotavaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Työtä tehdään ympäristössä, jossa työskennellään lasten parissa, ja valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kannustavan työympäristön. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille itsestäsi! Hakuaikaa on 22.10.2020 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse. Muihin olemme yhteydessä sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -