(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Etsimme MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Vantaalle. 

Tehtävässä työskentelet elintarviketehtaan sisätiloissa siivoustehtävissä sekä tarvittaessa myös ulkoalueiden hoitotehtävissä. Työaika sijoittuu arkipäiville ja lauantaille pääsääntöisesti klo 6-14 välille, mutta myös iltavuoroja on. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunteja tehtävässä kertyy 5-25  tuntia viikossa.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Työssä tarvitset erinomaista peruskuntoa työn ollessa fyysisesti kuormittavaa, sillä tehtävässä on pystyttävä tekemään paljon raskaita nostoja. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ammattitaitoisessa ja työtä pelkäämättömässä tiimissä. 

Täytä hakemuksesi oheisen linki kautta 30.9.2020. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -