(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2020

Etsitkö joustavaa työtä opiskelujen tai muun työn ohelle? Oletko ateria - ja ruokapalveluiden osaaja vai kenties vasta urasi alkumetreillä? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluontoisiin työsuhteisiin Kuopion ja Siilinjärven alueelle vastaamaan asiakaskohteidemme siisteydestä ja ruokahuollosta!

Monipalvelutyöntekijänä työtehtäviisi voi kuulua mm. asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta, ruokien annostelua ja tarjoilua. Huolehdit myös tilojen yleissiisteydestä, sekä astiahuollosta. Työympäristöjäsi ovat mm. henkilöstö- ja työpaikkaravintolat, oppilaitokset, päiväkodit yms. Työn luonne vaihtelee paikoittain. Työaika on normaalisti 7 -15, päivävuoroissa.

Toivomme sinulta joustavaa ja ahkeraa asennetta, sekä ripeää otetta työskentelyyn. Olet sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen persoona, jolta ei hymy hyydy kiireen keskellä. Katsomme eduksesi ravintola- ja catering tai puhtaanapitoalan tutkinnot, sekä kokemuksen, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja motivaatio työhön! Työhön edellytyksenä on hygieniapassi. 

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia ateria - ja ruokapalveluiden kentässä. Personalhusetilla voit tehdä työtä elämäntilanteesi mukaisesti. Työtä tehdään yleensä arkisin maanantaista perjantaihin eri mittaisissa toimeksiannoissa. Joustamme hyvin työntekijöiden suuntaan ja pystymme tarjoamaan erilaisia työvuoroja käytettävyydestäsi riippuen joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti!

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Mikäli vastasit kyllä, hae paikkaa ripeästi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu hakemuksesi tehtävän alle. Kerro meille miksi juuri sinä olisit sopivin keikkatyöntekijä vastaaviin tehtäviin. Sinulla on myös mahdollisuus vakinaisiin tehtäviin kauttamme. Tule ja näytä osaamisesi, me tuemme Sinua urapolullasi!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä