(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Haluatko monipuolisen työnkuvan asiakaspalvelutehtävissä?

Etsimme nyt ahkeraa ja asiakaspalveluhenkistä MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Mäntsälän ja Pornaisen alueelle.

Tehtävässä huolehdit ravintolan keittiössä kokin tehtävistä ja lisäksi tehtävä sisältää ylläpitosiivouksen tehtäviä. Työtä tehdään arkisin klo 06-16 välillä. Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen 22.12.2020 asti.

Toivomme, että sinulta löytyy kokin koulutus sekä vähintään vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä hygieniapassi. Ajokortti ja mahdollisuus hyödyntää omaa autoa ovat välttämättömiä kohteiden sijainnin vuoksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja osaavan tiimin tueksesi. Meillä on mahdollisuus edetä uralla ja koulutamme henkilökuntaamme sekä teemme erilaista yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa.

Tutustu meihin lisää osoitteessa www.iss.fi ja jätä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 12.8.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi- ISS on savuton työpaikka -