(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Haluatko tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä OSA-AIKAISTA MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Tampereen Multisillan alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta sekä astiahuollosta päiväkotiympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 09.30-15.30 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen, työtunteja tehtävässä kertyy n. 30 t/vko.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä esim. toimitilahuoltajan tutkinto. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä oheisen linkin kautta ja tutustu meihin osoitteessa www.iss.fi . Tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 4.8.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi- ISS on savuton työpaikka -