(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Nautitko erilaisista fyysisistä ja vaihtelevista työtehtävistä, sekä toimit asiakaslähtöisesti?<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /--><!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Etsimme asiakaskohteeseemme MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Jyväskylän Rautpohjaan.


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.


Tehtävässä vastaat yhdessä muun monipalveluryhmän kanssa monipuolisista työtehtävistä kohteen sisällä. Työtehtäviin kuuluvat niin tuotannossa tapahtuvat erikoistyöt, muutot sekä puhtaanapito- ja asiakaspalvelutehtävät. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 07-15 välille.


Tehtävään ei edellytetä koulutusta, mutta työturvallisuuskortti sekä esimerkiksi teknillinen koulutus katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme oikeaa asennetta ja kykyä ratkaista ongelmia. Tekijä koulutetaan työtehtäviin erikseen. Kohteesta sekä työnkuvasta johtuen tehtävä sisältää paljon kävelyä, porrasnousua ja nostoja, jonka vuoksi erinomainen peruskunto on edellytys tehtävään. Toivomme, että viihdyt työssäsi asiakkaiden parissa, osaat organisoida omaa työtäsi etkä pelkää liata käsiäsi tai työvaatteitasi.


Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan, kannustavan esimiehen, sekä itsenäisen työnkuvan. Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan erilaisia sidosryhmiä ja tuemme sinua urasi jokaisessa vaiheessa. Meillä ISS palveluilla on kattavat sisäiset koulutusportaalit ja teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 2.7.2020. Tehtävää alkaa sopimuksen mukaan.<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


– ISS on savuton työpaikka –