(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020
Etsimme nyt  MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ valmistuskeittiöön Kiiminkiin.


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. 


Tässä tehtävässä yhdistyy sulavasti keittiö- että puhtaanapitoalan työtehtävät muodostaen työpäivistä monipuolisia ja mielekkäitä. Monipalvelutyöntekijän tehtävät koostuu valmistuskeittiön avustavista työtehtävistä, kuten salaattien valmistus, astiahuolto ja ruokien pakkaus. Työaika tehtävässä on klo 6-14. 


Toivomme, sinulla olevan aiempaa kokemusta keittiötyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, hygieniapassin, oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen vire työntekoon. 

Jos haluat napata paikan huipputiimistä ja päästä osaksi suurta kansainvälistä yritystä  lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 12.7.2020. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -