(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Pidätkö monipuolisesta työstä? Oletko ripeä ja itsenäinen työskentelijä?

Etsimme nyt osaavaa ja ennakkoluulotonta MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme Lempäälän Vaihmalan alueelle.

ISS Palvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Kaikessa toiminnassamme korostamme "Service with a Human Touch"- palveluasennetta.

Tässä tehtävässä huolehdit ylläpitosiivouksen ja astiahuollon tehtävistä oppilaitosympäristössä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 06-14. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 23.12.2020 asti, mutta saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Toivomme sinulta löytyvän jo hieman kokemusta siivous- ja/tai astiahuollon tehtävistä. Erityisesti arvostamme reipasta työhön tarttuvaa otetta ja mielenkiintoa monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Tässä työssä pärjäät, kun sinulla on hyvä suomen kielen taito, vahva peruskunto ja avulias asenne.

Me tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä reilun tiimin tueksesi. Tehtävässä työskentelet erilaisten sidosryhmien kanssa ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi sekä kehittämään osaamistasi entisestään. Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista ja työturvallisuudestasi muun muassa ensiluokkaisten työvälineiden avulla.

Hae tätä tehtävää oheisen linkin kautta ja lue lisää meistä osoitteessa www.iss.fi . Hakuaika tehtävään päättyy 21.6.2020 ja tehtävä alkaa elokuussa 2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -