(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020
Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Haukiputaalle.

ISS ruokailupalvelut tarjoavat monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut.

Meillä ruoat valmistetaan keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Tässä tehtävässä vastaat päiväkoti-ja oppilaitosympäristössä siivous, sekä keittiön avustavista tehtävistä. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 30.6.2021 saakka. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin kello 7-14.30 välillä. 


Koulu- ja päiväkotiympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta keittiö/siivoustyöstä, alan koulutuksen katsomme eduksesi.  Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä oikeaa asiakaspalveluasennetta maustettuna oikealla asenteella työn tekoon. 


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.6.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -