(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu ruokapalvelu- ja siivoustehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme toistuvasti MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Oulun alueelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelu- ja ravintola-alalla ja heillä on tarjolla useita monipalvelutyöntekijän sijaisuuksia Oulussa ja lähikunnissa.

Työtehtäviin kuuluu mm. ruoan lämmitystä ja esille laittoa, ruoan jakoa, tiskausta ja yleisiä siivoustehtäviä. Työvuoroja on pääsääntöisesti arkisin klo 6-15 välillä. Personalhusetillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan!

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Hygieniapassi ja sujuva suomen kieli ovat välttämättömiä työkohteissa. Monipalvelutyöntekijänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Oman auton käyttö helpottaa työkohteisiin liikkumista, sillä kohteita on Oulun keskustan lisäksi myös lähikunnissa. Toki meillä voit tehdä töitä haluamallasi paikkakunnalla.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Töihin on mahdollisuus päästä heti!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.