(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Lahden Mukkulaan.

Monipalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu ympäristöhuolto ja siivous. Siivouksen pääpaino on koneellisessa puhdistuksessa ja tehtävässä liikutaan kävellen kahden kiinteistön välillä. Kiinteistöt ovat noin 800m päässä toisistaan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, 37,5h/vko. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-14, mutta myös lisä- ja ylityöt sekä pienimuotoinen siivous lauantaisin on mahdollisia. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus tehdasympäristössä työskentelystä sekä siivouskoneiden hallinnasta ja niiden kanssa työskentelystä tehdasympäristössä.  Olet palvelualtis, tunnollinen sekä oma-aloitteisesti työhön tarttuva ja puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä työhön sisältyy paljon kävelyä sekä fyysistä voimaa vaativia tehtäviä. Toivomme sinulta myös englannin kielen taitoa, IT-taitoja ja älypuhelimen sujuvaa käyttöä. Siivousalan koulutukset ja joustavuus tehdä lisä- ja ylitöitä tarvittaessa katsotaan eduksi.

ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS:stä maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.1.2020 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -