(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme nyt  MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vahvistamaan tiimiämme Jyväskylässä. 

Tässä tehtävässä pääset näyttämään taitosi monipuolisissa siivouksen tehtävissä asiakaskohteessamme. Työtä tehdään pääasiassa toimistossa sekä tuotantotiloissa, mutta työ saattaa sisältää myös muita kiinteistönhoitoon sekä viheralueiden hoitoon liittyviä tehtäviä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, 37,5h/vko. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 7-15, mutta myös ilta- sekä viikonloppuvuorot ovat mahdollisia.


Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on alan peruskoulutus, olet palvelualtis, tunnollinen sekä oma-aloitteisesti työhön tarttuva. Kokemuksen vastaavista töistä  katsomme eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteessa. Ajokortti, työturvallisuuskortti sekä muut korttikoulutukset katsotaan eduksesi. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS:stä maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 19.1.2020 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.