(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Etsimme nyt  asiakaspalveluhenkistä ja reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Haukiputaalle.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Tässä tehtävässä vastaat oppilaitosympäristössä siivous sekä keittiön avustavista tehtävistä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin kello 6:30-14:30 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö.

Työtehtävä edellyttää alan koulutusta ja eduksi katsomme alan aiemman työkokemuksen.  Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä oikeaa asiakaspalveluasennetta maustettuna oikealla asenteella työn tekoon. 


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.1.2020. Työ alkaa viimeistään 27.1.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -