(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Etsitkö monipuolista ja itsenäistä työtä? Sopiiko yötyö elämäntilanteeseesi? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ kokoaikaisiin työsuhteisiin Helsingin ja Vantaan alueelle.

Monipalvelutyöntekijänä työskentelet kahden eri asiakasyrityksemme tarjoamissa työtehtävissä. Aloitat työvuorosi asiakkaamme siivouskohteesta, josta siirryt sanomalehtien jakeluun. Tehtävä on kokoaikainen ja työskentelet maanantaista perjantaihin klo 22-06. Tehtävässä on mahdollista aloittaa helmikuussa 2020 ja valittujen kanssa solmitaan alkuun 3 kuukauden määräaikainen työsuhde. Työkohteet määritetään tarkemmin asuinalueesi ja osaamisesi mukaan.

Toivomme sinulta palveluhenkistä asennetta sekä halua tehdä fyysistä työtä. Jos aiempaa kokemusta ei ole, älä huoli - sinut perehdytetään tehtävään!

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea liikkuvan ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden yhdistää kaksi eri työtehtävää yhteen työvuoroon. Työsuhde solmitaan Personalhusetin kanssa, joten saat tueksesi kannustavan HR-tiimin tuen kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Tehtävän palkkaus määräytyy asiakasyritystemme käyttämien työehtosopimusten mukaan, keskimäärin 85-95 €/yö. Tule ja näytä osaamisesi, me tuemme sinua urapolullasi!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.