Monipalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Etsitkö monipuolista ja itsenäistä työtä? Sopiiko yötyö elämäntilanteeseesi? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ kokoaikaisiin työsuhteisiin Helsingin ja Vantaan alueelle.

Monipalvelutyöntekijänä työskentelet kahden eri asiakasyrityksemme tarjoamissa työtehtävissä. Tehtävä on kokoaikainen ja työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 22-06. Tehtävässä on mahdollista aloittaa helmikuussa 2020 ja valittujen kanssa solmitaan alkuun määräaikainen työsuhde. 

Toivomme sinulta palveluhenkistä asennetta sekä halua tehdä fyysistä työtä. Jos aiempaa kokemusta ei ole, älä huoli - sinut perehdytetään tehtävään!

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea liikkuvan ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden yhdistää kaksi eri työtehtävää yhteen työvuoroon. Työsuhde solmitaan Personalhusetin kanssa, joten saat tueksesi kannustavan HR-tiimin tuen kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Tule ja näytä osaamisesi, me tuemme sinua urapolullasi!

Tehtävän palkkaus määräytyy työkohteiden ja osaamisesi mukaan, keskimäärin 85-95 €/yö.

Jätä hakemuksesi heti tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Voit myös soittaa suoraan tätä hakua hoitavalle henkilöstökonsultillemme Emmi Sivénille 050 599 9210. Kontaktoimme jokaisen hakijan.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319366
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Vantaa