(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Etsimme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ moderniin Business Parkiin Tampereen keskustaan.  

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Etsimme avainasiakasyksikköömme uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta yrityskeskittymän eri vuokralaisten tiloissa sekä osana monipalvelutiimiä erilaisista ravintolan- ja toimiston tukipalvelutehtävistä, kuten aula- ja postittustehtävistä tai kokoustarjoilujen hoitamisesta. Työ on kokoaikainen ja vakituinen, työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-14. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen satunnaisesti kohdalle osuvien tapahtumien vuoksi. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä toimistoympäristössä tai ravintolatyöstä. Arvostamme erityisesti oikeanlaista asennetta työntekoa, asiakaspalvelua ja työturvallisuutta kohtaan. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Hygieniapassi katsotaan eduksi. 

Tarjoamme modernin työympäristön lisäksi ISS Palveluiden koulutus- ja kehitysmahdollisuudet. ISS Palvelu tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla.

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.12.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -