Monipalvelutyöntekijä
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! 


Oletko palveluhenkinen, oma-aloitteinen tekijä ripeillä ja varmaotteiiella työskentelytavoilla? Sinulla on myös takataskussa ravitsemusalan ammattitutkinto tai vastaava sekä hygieniapassi? Saatat olla etsimämme henkilö!


Haemme nyt joukkoomme uutta MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Tuusulaan!


Monipalvelutyöntekijänä tulet toimimaan keittiö ja siivoustyön ammattilaisena, vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Ruokahuoltotehtävät sisältävät mm. aamupalan valmistamiset, lounaan tarjoilut, välipalan valmistamiset, keittiöiden siivoukset, ruokasalin pöytäpintojen ja tuolien puhdistamiset.
 
Työssä menestyminen edellyttää palveluhenkisyyttä ja  ripeää ja varmaotteista työotetta. Hakijalla tulee olla ravitsemusalan tutkinto tai vastaava sekä hygieniapassi. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus luetaan hakijan eduksi. Myös B-kortti ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan hakijan eduksi.

Työsuhde on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat pääasiallisesti arkipäiville klo 6.00 (7.00) - 14.00 (15.00) väliselle ajalle. Viikoittainen työaika tehtävässä on 37.5h/vk.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. 


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot