(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Oletko valmis ottamaan vastuuta sekä ansaitsemaan oman paikkasi mukavassa ja rennossa työyhteisössä? 


Etsimme nyt laadukasta työnjälkeä tekevää MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ  Espoon Sinimäkeen Turunväylän varteen.


Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta osana asiakaskohteen jokapäiväistä arkea sovitun puhtaustason ylläpitämiseksi. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tehdä päätöksiä arjessa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Monipalvelutyöntekijänä vastaat myös muista kiinteistön viihtyisyyden ja puhtauden varmistamiseen liittyvistä tehtävistä, kuten lakaisusta kiinteistön ulkopuolella. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, työaika sijoittuu arkipäiville, omaan työaikaasi sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan kohteen töiden suunnittelun kautta.


Edellytämme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen ja mielellään myös englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on ammattiylpeyttä, oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne ihmisten kohtaamiseen. Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle. 

Tarjoamme sinulle paikan mukavassa ja rennossa työyhteisössä, jossa olet yksi asiakkaamme ammattilaisten joukossa. Saat esimiehesi täyden tuen, mutta myös vastuuta ja vapautta ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteessa. 


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.12.2019 ja työ alkaa vuodenvaihteessa.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -