(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Etsimme ammattitaitoista MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Jämsänkoskelle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme viher, - ja ulkoalueiden hoitamisesta sekä pienimuotoisista kiinteistön kunnossapitotöistä teollisuusympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7.00–16.00. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.


Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Puutarha-alan ammatillinen koulutus tai kokemus katsotaan eduksi. Työsuojelukortti ja kasvinsuojeluainetutkinto ovat myös eduksi. Työssä tarvitset erinomaista peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä BE-ajokortin. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, viihdyt ulkona kelillä kuin kelillä ja omaat positiivisen asenteen työntekoon.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika on 31.10.2019 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka –