(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019
ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Etsimme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vahvistamaan tiimiämme Jyväskylässä. 

Tässä tehtävässä pääset näyttämään taitosi monipuolisissa siivouksen tehtävissä asiakaskohteessamme. Työtä tehdään pääasiassa toimistossa sekä tuotantotiloissa, mutta työ saattaa sisältää myös muita kiinteistönhoitoon sekä viheralueiden hoitoon liittyviä tehtäviä. Tehtävä on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava, työtuntien vaihdelleen 20-37,5h/vko välillä. Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkiaamuihin, mutta myös ilta- sekä viikonloppuvuorot ovat mahdollisia.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulle on jo ehtinyt kertyä käytännön kokemusta siivoustyöstä, alan koulutuksen katsomme eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteessa sekä ajokorttia. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS:stä maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.10.2019 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -