(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Etsitkö joustavaa työtä opintojesi tai muun työn ohelle? Oletko ateria - ja puhtaanapidon ammattilainen vai kenties vasta urasi alkumetreillä? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluontoisiin työsuhteisiin Lahteen vastaamaan asiakaskohteidemme ruokahuollosta ja siisteydestä.

Monipalvelutyöntekijänä työtehtäviisi voi kuulua mm. asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta, ruokien annostelua ja tarjoilua. Huolehdit myös tilojen yleissiisteydestä, sekä astiahuollosta. Työympäristöjäsi ovat mm. henkilöstö- ja työpaikkaravintolat.

Toivomme sinulta joustavaa ja ahkeraa asennetta, sekä ripeää otetta työskentelyyn. Olet sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen persoona, jolta ei hymy hyydy kiireen keskellä. Katsomme eduksesi ravintola- ja catering tai puhtaanapitoalan tutkinnot sekä työkokemuksen alalta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja motivaatio työhön. Näissä tehtävissä tarvitset salmonellatodistuksen sekä hygieniapassin. 

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia ateria - ja puhtaanapidon kentässä. Personalhusetilla voit tehdä työtä elämäntilanteesi mukaisesti. Työtä tehdään yleensä arkisin maanantaista perjantaihin eri mittaisissa toimeksiannoissa. Myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Joustamme hyvin työntekijöiden suuntaan ja pystymme tarjoamaan erilaisia työvuoroja käytettävyydestäsi riippuen joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti!

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Mikäli vastasit kyllä, hae paikkaa ripeästi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu hakemuksesi tehtävän alle. Kerro meille miksi juuri sinä olisit sopivin keikkatyöntekijä vastaaviin tehtäviin. Tule ja näytä osaamisesi, me tuemme Sinua urapolullasi!

Lisätiedustelut: Katja Suomalainen, 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.