(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu ruokapalvelu- ja siivoustehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Oulun alueelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelu- ja ravintola-alalla ja heillä on tarjolla useita monipalvelutyöntekijän sijaisuuksia Oulussa ja lähikunnissa.

Työtehtäviin kuuluu mm. ruoan lämmitystä ja esille laittoa, ruoan jakoa, tiskausta ja yleisiä siivoustehtäviä. Työvuoroja on pääsääntöisesti arkisin, mutta myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Personalhusetillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan!

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Hygieniapassi ja sujuva suomen kieli ovat välttämättömiä työkohteissa. Monipalvelutyöntekijänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Oman auton käyttö helpottaa työkohteisiin liikkumista, sillä kohteita on Oulun keskustan lisäksi myös lähikunnissa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi