(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Etsitkö monipuolisia työtehtäviä heinä-elokuulle? Pidätkö palveluhenkisistä työtehtävistä? Olisitko sinä etsimämme henkilö kesälomasijaisuuteen mielenkiintoiseen työympäristöön?

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Kauhajoelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja heillä on nyt tarjolla monipalvelutyöntekijän kesälomatuuraus Kauhajoen keskustan tuntumassa. Työtehtäviin kuuluu kahvinkeittoa, siivousta, lounastarjoilun avustusta sekä neuvottelutarjoilujen esillelaittoa. Työt alkavat aamuisin n. klo 7 ja työtä tehdään arkisin 6-8 h/päivä. Työ alkaa viikolla 30.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Hygieniapassi ja sujuva suomen kieli ovat välttämättömiä kohteessa. Monipalvelutyöntekijänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Toimeksianto täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa: Johanna Finström 040-1622720.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi