(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Isku Centerin asiakaskohteeseemme Lahteen.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta sekä ympäristöhuollon tehtävistä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 06-14 välille, mutta kohteessa on myös tarjolla satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä, joten tyoivomme sinulta joustoa työaikojen suhteen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.


Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on jo muutama vuosi kokemusta siivoustyöstä sekä alan koulutus. Työssäsi tarvitset myös hyvää suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Toivomme sinun olevan Iloinen, reipas sekä myös haastavimpina päivinä motivoitunut työntekijä. Kohteessa on paljon kävelyä ja ympäristöhuollon tehtävissä tarvitaan jonkin verran voimaa, joten tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Kohde on monipalvelukohde ja meillä onkin mahdollista päästä tuuraamaan esimerkiksi ravintolamme tiskaustehtävissä, joten toivomme sinulta heittäytymiskykyä ja joustavuutta.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.3.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.